Fiets-infrastructuur die is niet best.

Wanneer ik er rij op mijn driewiel fiets, dan moet ik geen ander op een driewiel fiets, scootmobiel, een rolstoeler, een kind op een driewieler of iemand met een kinderwagen, of iemand met een hond tegenkomen. Daar zijn die paden niet op berekend. Het heeft geen zin om de locale overheden hierop aan te spreken, dan wordt er naar Brussel gewezen. (wir sind dafür nicht verantwortlich) Dit stuk heeft als nadeel dat de verraders van de maatschappij, de huidige nazi’s, het kunnen misbruiken om nog meer de vrijheid af te nemen. Dat is een gevolg van die klootzakken die op hun wielrenners fiets geen respect voor anderen tonen!‘t Verraad Van Nederland, met de standaard reactie.

En dan vragen ze ook nog hoe goed ik hun werk zou willen beoordelen.‘t Verraad Van Nederland, is wat alles kapot slaat!

Het volk massaal maatregelen moeten treffen, om zich te beschermen tegen genoemde Neo-Nazi’s.Er kan niet worden ingelogd op ‘mijnoxxio’!

Dit bericht heb ik per "post" aan OXXIO gezonden. Er kan niet worden ingelogd op 'mijnoxxio'! Er kan geen niet wachtwoord worden aangemaakt op 'mijnoxxio'! Juist nu, nu de prijs met 43% is gestegen en het niet meer is te betalen door iemand zoals mij. Door mensen met een handicap, die arbeidsongeschikt zijn bevondenDat volk, die mensen “Fatsoens-Fascisten” noemen is geen grove belediging meer.

Ze zijn het en ze doen er niets aan om het tegendeel te bewijzen!!! Natuurlijk raken de mensen steeds bezorgder en gefrustreerder. En zelfs daar slaat KPN en OXXIO een slaatje uit. Misschien moet men even helemaal geen onkosten betalen en investeren in wapens! Want dit toenemende extreem-fascisme, zal niet vanzelf stoppen!Trainingsmiddag.

De bedoeling was om te “Jensenen”! Eventjes eruit, even niet geconfronteerd worden met het opkomende Vierde Rijk. Dat is nodig na zo’n nekslag, zo’n trap in de rug, zo’n signaal, dat mensen zoals mij weer liever niet gewenst zijn. Want daar staat die “belachelijk hoge energie rekening voor! Ik ben gegaan naar een plek aan het water waar geen motorvoertuigen rijden. Waar dieren loslopen. Nu reed er “zwaar transport”! Vele malen schadelijker voor het milieu dan de rietjes die ik moet gebruiken om te kunnen drinken.Hoera; de mogelijkheid om de laten zien dat men volkomen schijt heeft aan anderen, aan de gewone burger!

Ik heb een brief voor me van Nederlandse energieleverancier OXXIO dat er meer dan 43 % van mijn wajong-uitkering afgeschreven wordt! Hoera; de mogelijkheid om de laten zien dat men zich totaal niet interesseert in anderen, in de gewone burger! Als gehandicapte word ik arbeidsongeschikt bevonden en kom nauwelijks nog rond. OXXIO is niet de eerste die het onmogelijke van me wensen.No electricity used for 4 months, nevertheless €234.00 additional payment.

Presumably it doesn't have much to do with consumption! There are too many people in the elite world like; Ursula von der Leyen, Guy Verhofstadt Mark Rutte Frans Timmermans and their Führer Klaus Schwab ! These traitors to Europe present themselves as über-socialists who would care about all the people of the world. If the energy bill is no longer affordable for the European-Europeans. Then it should not be possible at all for the so-called refugees, who are driven to Europe! Presumably it will be offered for free for them! To travel to Europe from outside Europe, one must be in perfect physical condition.4 maanden geen elektra gebruikt, desondanks € 234,00 bij betalen.

Vermoedelijk heeft het niet veel met het verbruik te maken! Er zijn te veel mensen op de wereld op de wereld van de elite als; Ursula von der Leyen, Guy Verhofstadt Mark Rutte Frans Timmermans en hun Führer Klaus Schwab ! Deze verraders van Europa presenteren zich als über-socialisten die zich zouden bekommeren om alle mensen op de wereld. Als de energie-rekening niet meer te betalen is voor de Europese-Europeanen. Dan moet het helemaal niet mogelijk zijn voor de zogenaamde vluchtelingen, die naar Europa gedreven worden! Vermoedelijk wordt het voor hun gratis aangeboden! Om van buiten Europa naar Europa te kunnen reizen, moet men fysiek in perfecte staat zijn.Europe is trying to reinstall a new T4-Program!

By accepting the ban on the straw without exception for the people that can’t drink without a straw, they made their goal very clear!!! Ursula von der Leyen, Mark Rutte, Frans Timmermans and all the other traitors and there are many of them in the west! They don’t have interest in all people!Kritiek hebben, daar het ik eigenlijk geen recht op vinden velen.

Als gehandicapte Nederlandse-Nederlanders in Nederland heb ik eigelijk geen recht op kritiek. In menig land is de situatie vele malen slechter! (dat zegt dan veel over die volkeren!)Rietjes; Reactie van de Nederlandse Overheid.

Plastic rietjes en wattenstaafjes voor medisch gebruik zijn nog wel verkrijgbaar. Deze producten kunt u bijvoorbeeld bij een apotheek of drogisterij kopen als ze een CE-markering voor medische hulpmiddelen hebben. Dit betekent dat het product voldoet aan de Europese normen voor medische hulpmiddelen. Apotheken en drogisterijen mogen nog rietjes zonder CE-markering verkopen, zolang er nog geen gecertificeerde rietjes op de markt zijn. Deze rietjes zonder CE-markering zijn voor mensen die deze rietjes nodig hebben om te kunnen eten en drinken.

Seyss-Inquart, Denk je wel een beetje aan jezelf.

Heb je al een onderkomen in Argentinië, daar zijn de misdadigers van het 3de rijk heen gevlucht. Jij ben close met de dochter van Jorge Zorreguieta, dus jou toekomst zit wel goed.

Ongewenst gedrag van de Overheid.

Ik weet niet of ik als "gehandicapte" die niet zonder rietje kan drinken, het verbod op rietjes mag bekritiseren. Zonder rietje kan ik niet drinken en zonder te kunnen drinken gaan mensen dood. Het ultieme van bezuinigen!

Stikstof.

Wat goed van de Volks Verraders Delegatie om de boeren aan te pakken. De Boeren van Nederland / Europa, Nederland / Europa uit!!! “Die Landwirte der Niederlande / Europa, Niederlande / Europa raus“!!! Waarom spreken we in Europa nog steeds niet met een taal, de Duitse taal? De Duitse taal past het beste bij de huidige ontwikkelingen.

Plastic ban the last straw for people wit disabilities

Aan de acteur die voor de president van Nederland speelt.

Bij mijn geboorte, hadden ze me geen zuurstof moeten geven. Ik was dood geweest en tenminste geen zorg gekost Wanneer er geen gehandicapten zouden leven in Nederland, dan was jij nooit de huidige Seyss-Inquart! Lukt het je nog steeds om je Führers te bevredigen die zullen ondertussen zover heen zijn, dat jij niet eens je best hoeft te doet als “Marijke”! Seyss-Inquart. Je bent geen minister-president van Nederland.